gul bikini

Gul bikini

Varje år så får man svar på om man skött sin kost och tränat ordentligt. Under de lite kallare månaderna, typ alla utom juni,juli & augusti, så är det lättare att leva lite i förnekelsen. Men när värmen kommer och det börjar locka allt mer att ligga i en solstol på stranden får man ofta bekänna färg. Har man ätit och tränat ordentligt så finns det inget bättre än att kolla på en ny bikini. Har man däremot levt lite ohälsosamt med lite för mycket hämtmat och vin på helgerna så blir det lite mer ångestladdat. Det är få tillfällen som vi faktiskt visar upp oss så mycket som vi gör under sommar månaderna. Som tur är så har de flesta varumärken tagit vara på att vi ser lite olika ut och tillverkat en mängd olika bikini modeller.

Den mest klassiska modellen är, enligt min vetskap, den så kallade triangle överdelen med ett par bikinitrosor till. Detta är en modell som de flesta kvinnor någon gång haft på sig och känt sig nöjd med. Den här modellen är också den som passar bäst ifall man har en fin bikini kropp. Man visar upp lagom mycket utan att för den delen ta bort den lite sexiga looken.

Letar du efter en modell som täcker lite mer hud än en triangle bikini så kanske det är en tankini som passar dig bäst. Den här modellen är lite som en praktiskt baddräkt. Den är tvådelad och passar utmärkt ifall man vill vara lite aktiv på stranden utan att behöva oroa sig för att trosorna eller överdelen trillar av.

Bikini online

Hur ska man då gå tillväga för att hitta den rätta bikinin. Har du lite tid över så är det alltid trevligt att kunna gå på stan och kolla runt bland butikerna. Här kan man också fråga om lite råd och eventuellt vilken storlek man ska ha. Dock så är det svårt att jämföra denna handel med den som finns online. Fördelarna med att hitta kläder på nätet är många och handeln ökar stadigt. Här får man snabbt en överblick om vad som finns på marknaden och man slipper stå ångestfyll i ett provrum med folk som väntar på sin tur. I lugn och ro beställer man hem sin bikini och kan rådfråga sin partner eller vänner om hur de tycker bikinin passar.