Då var man inne i vardagens ekorrhjul igen efter julens långledighet. Faktiskt så är det så att vi just nu hade maximalt med lediga dagar under jul- och nyårshelgen läste jag någonstans. Det blir tydligen så när julafton inträffar på en tisdag, då blir det en massa röda dagar och klämdagar som ger oss lediga från jobb och annat trist. Men nu är man tillbaka på jobbet och sliter som vanligt fram tills nästa jul förmodligen. Nej då – lite annat kul får man väl hitta på däremellan, dessutom så trivs jag rätt så bra på mitt jobb med mina uppgifter och mina arbetskamrater så helt illa är det inte att komma tillbaka och börja snacka skit runt fikabordet med dem igen.

Att ha kul på jobbet och med det man gör är faktiskt bland det viktigaste i livet. Det är nog enligt min mening nästan lika viktigt som att ha ett bra förhållande och snälla barn, ibland i alla fall! det där är saker man inte byter ut så lätt – barn och man alltså. Tyvärr är det ju så i dessa tider att jobbet int eheller är något man byter ut lättvindigt. Det är nog många som sitter fast på jobb som de verkligen vantrivs med och verkligen inte vill gå till. Så nuförtiden kan det nog vara lika illa att sitta fast på ett dåligt jobb som att sitta fast i ett dåligt förhållande. Så här tror jag i alla fall och jag är hursomhelst glad att jag är supernöjd med både jobb och gubbe.

Nu blir det till att ordna lite mat och slå mig ner framför tvn och försöka hitta något inte alltför hjärndött att underhålla mig själv med tills det är dags för sängen eller något annat roligare händer. Är ensam hemma idag så då får tvn stå för underhållningen helt enkelt.