Länge har jag letat efter en snygg pyjamas att bära där under täcket. En pyjamas som både är snygg att titta på och också bekväm att bära. Jag har faktiskt en pyjamas som är riktigt snygg men där klåparna som tillverkat den har satt en kliande lapp precis vid midjan, en lapp som jag tog bort för att den kliade men det blev inte riktigt snyggt för att det var lite mer som följde med än bara lappen. Jag förstår verkligen hur någon desgner eller tillverkade kan vara så dum att de sätter sånna lappar i sina kläder. Visst är lappar bra med tvättråd och andra slötselråd, men att sätta lappar i material som sticks och kliar är ju bara totalt hjärnsläpp. Speciellt när det kommer till sovkläder som pyjamas och nattlinnen. Jag har haft liknande lappar i lite olika underkläder också. Så försöker man att klippa bort lapparna och de börjar bara bli ännu mer stickiga. Hursomhelst så har jag idag letat efter en ny pyjamas på nätet och hittat ett par olika varianter som jag kan tänka mig att krypa ner under täcket med. Det var en som var den klassiska flanellpyjamasen och sen var det ett par andra pyjamasar i lite olika material och mönster.

Hellre pyjamas än nattlinne

Alla med varsin snygg pyjamas

Lite snygga pyjamas

Jag brukar faktiskt föredra att använda pyjamas över nattlinne för att jag tycker det är så mycket skönare att sova i. Att ha ett heltäckande plagg gör det faktiskt lite lättare att komma upp på morgonen då det annars är helt sjukt kallt här hemma i huset. Det drar kall luft genom fönstren och golvet är superkallt. Några strumpor sover jag dock inte med för det hade blivit på tok för varmt så jag får stå ut de tre stegen jag har från sängen till tofflorna. Sen är det raka vägen till kaffebryggaren för att komma igång på dagen. Innan jag har traskat fram i min pyjamas till tofflorna och sen till kaffebryggaren så går det helt på autopilot. När jag får kaffe så börjar jag leva igen.

När jag letade så hittade jag väldigt många klädbutiker på nätet så hittade jag väldigt många snygga pyjamas och det ser ut som att de börjar bli riktigt populärt med att sälja sovkläder på nätet. Det kanske var rätt väntat då sovkläder inte direkt skiljer sig speciellt mycket från alla andra kläder som säljs på nätet så klädbutikerna går inte direkt ifrån sitt vanliga sortiment. En sida jag hittade som var riktigt och hade en helt del snygga sovkläder är den här, sovkläder, där hittade jag en massa snygga pyjamas och en massa snygga nattlinnen. Det fanns också morgonrockar i mängder som det kanske blir en utav i framtiden. Jag är frusen av mig och vill ha en morgonrock att ta på mig direkt när jag kliver ur duschen.