Har blivit lite småkär i att spendera tid på internet och kolla på snygga skor. Skor tycker jag inte att man kan ha för många av faktiskt. Det är egentligen inte så att man behöver ha så många skor men att titta på dom och fantisera lite om att äga dem är faktiskt minst lika bra kan jag tycka. Jag tror att det finns ett tjugotal skor i min garderob om jag tar ut och räknar dem av dessa tjugo par så kanske fem till sju högklackade skor som inte direkt går att använda till vardagen, så de är mer festskor och lite snyggare än de andra. Sen finns det ett gäng lite mer arbetsskor som har fått följa med i alla år. Jag bodde tidigare på en gård där det var upp i ottan och ut och jobba. Där behövdes det väldigt grova skor som mer var till som skydd än för att vara snygga, som jag tycker att skor mååste vara idag. Det gick väl an där ute där ingen såg men skulle jag ha på mig sådana skor på mitt jobb idag så hade det nog väckt lite uppmärksamhet. Mina normala vardagssskor som jag har till jobbet idag är lite halvt högklackade skor som inte ser för fancy utan, utan är mer propra och vardagliga. På helger byts de här skorna ut mot mycket snyggare högklackade festskor.

Högklackade festskor

Högklackade skor i sneakers-modell

Snygga högklackade sneakers i svart och rött

Det allra roligaste att titta på tycker jag är festskor. De här skorna är alltid de snyggaste tycker jag. De är väl också de dyraste skorna så det går inte att köpa sådana här skor stup i kvarten. Det kanske är därför det är roligast att titta på dem också. Man kan inte köpa fstskor hela tiden så man får drömma lite innan man har råd att lägga pengar på dem. Det finns ganska många skobutiker på nätet där man kan hitta hyfsat billiga skor som är snygga och definitivt går att använda som festskor och man kan hitta många erbjudanden där det går att köpa flera par skor till priset av bara ett par. De här erbjudandena har jag sett gäller ofta på föregående års sortiment så att det blir som en rea på förra årets skor. T.ex. om man ska köpa ett par av årets senaste skor så kan man få ett par på köpet från förra året. Det spelar faktiskt inte så stor roll tycker inte jag, om ett par skor egentligen var föregående års sortiment. Skor och högklackade skor ser ganska så lika ut år till år så det går inte direkt att urskilja vilka som kommer från det här året och vilka som kommer från förra året. Det är väl så att högklackade skor har ett basutseende och det är det som alla utgår ifrån. Det här basutseendet går det att göra lite med och ändra lite färger hit och dit och på det här sättet blir det andra nyare skomodeller som säljs till dyrare priset. Året efter det så kan det vara tillbaka till där det började igen. En skomodell som jag har blivit lite småkär i är högklackade sneakers. Det är egentligen sneakers som har fått en klack på sig. Det är väl nästan alltid en wedge-klack. Högklackade sneakers är nog en sko som har kommit på senare år. Riktigt snygga högklackade skor och de är väl värda att spana in. Tyvärr så är det lite fel väderlek för dem ännu, men när våren och solen kommer så kommer jag att hitta mig ett par snygga skor av dem här modellen att glida omkring i, i vårsolen. Det kanske får bli ett par andra högklackade skor att spatsera omkring i fram tills dess.