Årets varmaste dag hittills är på ingång känner jag på mig! Kollade precis på termometern och den visade 15 grader! Det kanske är lite att ta i för att den står i solen just nu men det många ligga en bra bit över 10 grader i alla fall, helt klart årets varmaste dag för jag har kollat samma termometer varje dag de senaste soliga dagarna och aldrig har den visat så här mycket. Det kommer att bli en liten promenad i solen efter att jag har slängt i mig lite mat och gjort lite jobb. Längtar redan lite efter att få spatsera längs med vattnet och glänsa i solen. Antagligen så kommer det inte att bli sämre väder och en lägre temperatur i eftermiddag, men man vet ju aldrig. Kommer att se till att göra allt så fort som möjligt så att det går att komma ut snabbare.

Snygga shorts och kortbyxor

Shorts av jeanstyg

Ett par jeansshorts i blått

När det är så här varmt så dras tankarna lätt mot sommaren och ännu varmare väder. Jag har kollat på lite schyssta sommarkläder och just nu så fastnade jag för shorts och kortbyxor. Har spenderat någon timme nu till att kolla in lite snygga shorts och kortbyxor som går att bära till sommaren. Förhoppningsvis så kan de gå att bära redan innan det blir riktig högsommar om vi har tur. Kanske fram emot slutet av april om vädret sätter fart på riktigt. Det har ju hänt tidigare år att shorts har gått att bära redan innan de egentliga sommarmånaderna. Idag har det bara blivit till att titta på shorts på nätet, men kommer jag ut i eftermiddag så kanske det blir en runda genom någon klädaffär för att leta efter kortbyxor där med. Hursohelst så tycker jag att det mesta finns på nätet idag och det är riktigt smidigt att beställa hem kläder därifrån. Det har beställt ganska så mycket kläder till den här adressen från nätet under de senaste åren. Det är väldigt smidigt att bestämma precis vad man vill ha och klicka hem paket. Paketen kommer hem efter bara några dagar och jag har haft tur som aldrig har behövt skicka tillbaka något eller haft något problem med mina beställningar. Hittar jag inte shorts jag fastnar för i någon affär senare så kommer det nog bli till att beställa hem ett par från nätet. En bra sida som jag fastnade på är http://byxoronline.se/lista/dam/shorts/, där fanns det fruktansvärt många snygga shorts som man bara vill köpa allihop. Kolla bilden här till vänster för att se modellen jag tycker om.